TOTAALPROJECTEN

TOTAALPROJECTEN

In 5 stappen naar een nieuwe tuin.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen, geef ik professioneel advies en meer uitleg over onze werkwijze.  Ben je op zoek naar een onderhoudsarme tuin, zijn er spelende kinderen, wil je een zwemvijver, kies je voor veel gras of houden jullie meer van aanplantingen.  Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Tuinontwerp

Een goed begin is het halve werk! Zo gaat dat ook met de aanleg van je tuin. Onze tuinontwerper maakt een gedetailleerd presentatie- en uitvoeringsplan met foto’s. Op deze manier krijgen jullie een perfect beeld hoe jullie droomtuin er uit zal zien. Planten, struiken en bomen worden gekozen in functie van de plaats in de tuin en de zonligging.

Offerte

Aan de hand van het tuinplan ontvangen jullie een gedetailleerde prijsofferte.  Na goedkeuring van deze offerte prikken we samen een datum voor de start van de werkzaamheden.  Uiteraard houden we rekening met de beste periodes in het jaar voor het aanplanten van bomen, struiken en hagen en voor het zaaien van gras.

Uitvoering

Alle werken voeren wij in eigen beheer uit : grondwerken om de tuin klaar te maken voor beplanting,  bestratingswerken zoals het aanleggen van oprit of terras, het aanleggen van een zwemvijver, het plaatsen van een schutting en het uitvoeren van alle aanplantingswerken.  Een team van professionele vakmensen met een modern machinepark staan klaar.

Nazorg & onderhoud

Indien gewenst zorgen wij voor het periodiek onderhoud van je nieuwe tuin.  Op regelmatige basis voeren wij alle onderhoudswerken uit zodat jullie nieuwe tuin er steeds perfect uit blijft zien. Wist je trouwens dat onze zwemvijvers op natuurlijke wijze gefilterd worden door waterplanten zonder gebruik van chemicaliën.

Bosschaerts tuinen bv

Berkemei 159

2980  Halle-Zoersel

Bram Bosschaerts

0493 / 622 051

bram@bosschaertstuinen.be

Bel Bram Bosschaerts
Scroll naar boven